Spaghetti Cu Carnat Si Sos De Rosii
articol scris de simonaworld blog Simona's World
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Acum ceva timp am avut o perioada in care gateam foarte des spaghetti sau pizza. In ultima perioada, greutatea nu-mi mai permite sa fac asemenea excese, dar, din cand in cand, mai "scap" la bunatati calorice.
Ingrediente:
200 gr spaghete
1 bucata de carnat de
casa, uscat si picant
2 catei usturoi
1 cutie rosii in suc
propriu
1 lingurita zahar
4 frunze busuioc
fulgi de ardei iute
sare
piper
ulei de masline
6 bucati miez de lapte natur
In putin ulei de masline am calit cateii de usturoi taiati pe jumatate, fara a-i lasa sa se arda. Dupa ce am scos usturoiul, am calit si ardeiul taiat feliute. Am adaugat rosiile si o lingurita de zahar.
Am potrivit de sare, piper, am adaugat si fulgi de ardei iute, si frunzele de busuioc spalate bine, si am lasat sa fiarba pana sosul a scazut.
Pastele le-am fiert in apa clocotita cu sare si ulei, conform instructiunilor de pe ambalaj. Le-am trecut sub jet de apa, apoi le-am scurs bine.
Peste pastele fierte am pus sosul si 3 bucati de miez de lapte natur.
Pofta buna va doresc!