Spaghetti Cu Carnat Si Sos De Rosii

articol scris de simonaworld blog Simona's World
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
200 gr spaghete
1 bucata de carnat de
casa, uscat si picant
2 catei usturoi
1 cutie rosii in suc
propriu
1 lingurita zahar
4 frunze busuioc
fulgi de ardei iute
sare
piper
ulei de masline
6 bucati miez de lapte natur
In putin ulei de masline am calit cateii de usturoi taiati pe jumatate, fara a-i lasa sa se arda. Dupa ce am scos usturoiul, am calit si ardeiul taiat feliute. Am adaugat rosiile si o lingurita de zahar.
Am potrivit de sare, piper, am adaugat si fulgi de ardei iute, si frunzele de busuioc spalate bine, si am lasat sa fiarba pana sosul a scazut.
Pastele le-am fiert in apa clocotita cu sare si ulei, conform instructiunilor de pe ambalaj. Le-am trecut sub jet de apa, apoi le-am scurs bine.
Peste pastele fierte am pus sosul si 3 bucati de miez de lapte natur.
Pofta buna va doresc!