Spaghette Cu Pui, Ardei, Morcovi
articol scris de Sara Mik blog culoriledinfarfurie.blogspot.com
Mod de preparare:
Cand am facut reteta de Rulouri din ardei copti si piept de pui, dupa ce am scos din pieptul de pui bucata mare, ranan bucati mai mici care le putem folosi la alta reteta. Aceasta este facuta tocmai din aceste resturi de fasii de piept de pui, care se taie in julien pe lung. Ardeiul si morcovul se taie la fel in fasii lungi subtiri.
Intr-o tava se pune un cub de unt si putin ulei de masline. Cad s-s incins, se adauga intai fasiile de pui care se rumenesc, fara a le arde. Se adauga apoi morcovi si ardei. Se condimenteaza cu sare, piper, rozmarin si oregano, iar la urma si susanul. Merge si-un parmezan, dar eu nu l-am avut.
Este un preparat rapid, din resturi de carne de pui sau orice altceva. Se poate servi peste orice. Eu am avut pe moment spaghette, dar merge la fel de bine si peste un piure de cartofi. Pofta buna!