Spaghete La Cana
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Din nou nu e vreo reteta intrinseca, doar asa, sa ne povestim cate ceva.
Ce voiam sa spun e ca mie mi-ar placea la nebunie ca intr-o carciuma, bodega, local, deci nu ne referim la haute cuisine, pur si simplu un loc in care ies oamenii sa se simta bine si nu sa faca turism culinar, nu se agreeaza ideea de mancare la cana.
Canuta ceramica care poate cuprinde o droaie de idei, care se poate garnisi fupa plac, ocupa putin spatiu si sta calda sau rece (dupa anotimp, fireste), langa mesean.
Implica o cana de calitate, un taca si un servetel, sincer, mie mi s-ar parea sic.
Acum sa va zic si reteta mea (si in continuare imi pare rau ca nu exista localuri cu mancare la cana sau nu se promoveaza borcanele cu macare de casa, ca la bebelusi merge, la oameni mari nu stiu de ce nu prinde).
De fapt v-am zis ca nu e reteta, am fiert niste paste si am amestecat o lingura de pesto, una de sos de la iepure si niste mascarpone.
Am scos pasta, am pus alea pe foc, am pus pasta si niste apa peste, jap jap.
Am ras si niste branza peste, ca merge, aveam cheft de paste si nu stiam cu ce, e iaca le facui cu de toate.
Ce voiam eu sa spun e ca pana am descarcat pozele, pana am scris, pana am bantuit, canuta tine in continuare pastele calde. Si ar tine tare multe chestii bune daca as avea io carciumioara mea :D
Acum ma gandeam ce bine ar sta un gulas cu mini-galuscute intr-o cana din asta :D Ia sa nu ma mai gandesc.
rororo