Spaghete Impachetate In Vinete
articol scris de Sara Mik blog culoriledinfarfurie.blogspot.com
Mod de preparare:
Spaghetele se fierb in apa cu sare dupa instructiunile de pe pachet. Se scug si se lasa deoparte. Se pregateste un sos. Ceapa se taie marunt, ardeiul se taie cubulete, iar rosiile dupa ce se decojesc, se taie in cuburi. Se pune pe foc o tigaie cu ulei de masline. Se distuie pe rand, ceapa, ardeiul si rosiile.
Se adauga si pasta de rosii, sare dupa gust si se lasa sa mai fiarba 10 minute. Se adauga spaghetele gata fierte, sunca taiata cubulete se adauga si oregano si ghimbirul si se mai lasa 3-4 minute pe foc.
Separat, vinetele se taie pe lungime si se prajesc in ulei de masline pe ambele fete. Se scot pe o hartie absorbanta. Pe fiecare felie de vanata se adauga spaghete, asezandu-le colac, dupa care se ruleaza, impachetand spaghetele. Se servesc pe un platou, adaugand peste ele, sosul de rosii si sunca. Pofta buna!