Spaghete Cu Sunca, Mazare Si Sos De Smantana
articol scris de Sara Mik blog culoriledinfarfurie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
* 200 gr paste (spaghete) * 100 g sunca
* ceapa mica * 2 catei de usturoi
* 100 g mazare scursa
* putin unt * ulei de masline
* 50 ml supa * 50 ml smantana
* marar tocat * sare * piper
Mod de preparare:
Fierbem spaghetele intr-o cantitate suficienta de apa cu sare, conform cu indicatiile de pe ambalaj, apoi se scurg sub un jet de apa rece.
In putin unt si ulei de masline, calim 2 catei de usturoi zdrobiti pentru cateva momen. Apoi se scoate si se adauga ceapa, amestecand continuu pana devine sticloasa. Adaugam si sunca taiata fasii si prajim usor. Turnam cateva linguri de supa, adaugam mazarea si smantana si lasam totul sa fiarba cateva minute. Condimentam totul cu sare si piper. Scurgem pastele si servim in sosul de smantana la care adaugam marar tocat.