contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Spaghete Cu Sos De Scoici

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
V-am mai spus cat de mult imi plac fructele marii.Asa ca am incercat si aceasta varianta de alaturare a scoicilor la carnea de vaca.Este practic sos bolognez cu scoici.Rezultatul a fost un deliciu !
INGREDIENTE :
-500 g spaghete
-250 g carne tocata de vita sau amestec
-500 g carne de scoici
-2 conserve mici de rosii decojite
-o lingura de pasta de tomate
-o lingurita de cimbru
-o lingurita de busuioc uscat
-sare, piper dupa gust
-10 frunze de busuioc verde
- o legatura de patrunjel
-parmezan ras
MOD DE PREPARARE:
1.Se fierb spaghetele in apa cu sare,conform indicatiilor de pe ambalaj,dar sa ramana al dente.
2.Se calesc usor ceapa si usturoiul,se adauga carnea tocata si se rumeste si ea,se lasa sa scada apa continuta,apoi se adauga scoicile ,rosiile decojite si taiate cubulete,pasta de tomate,cimbrul si busuiocul.Se lasa sa fiarba usor 10 minute,pana se leaga sosul.Se potriveste de sare si piper.
Dupa ce inchidem focul se adauga patrunjelul si frunzele verzi de busuioc tocate.
3.Se servesc spaghetele cu sosul de scoici si extra verdeata si parmezan ras presarate deasupra
Pofta buna !