Spaghete Cu Sos Alb
Sursa SPAGHETE CU SOS ALB
articol scris de valentinaghidculinar blog valentinaghidculinar.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
1/2 pachet spaghete
branza de vaci proaspata si telemea fara sare (pentru spaghetele tip desert)
branza de vaci proaspata,telemea cu sare si putin cascaval(pentru spaghete aperitiv sau fel principal);condimente-cimbru,busuioc
lapte
iaurt
1 ou
Mod de preparare:
Spaghetele se fierb in apa cu putin ulei,avand grija sa nu se fiarba prea mult, sa se sfarame.
Cand sunt fierte se scurg ( nu se trec prin apa rece niciodata deoarece se intaresc )si se aseaza din nou in cratita.
Cand sunt fierte se scurg ( nu se trec prin apa rece niciodata deoarece se intaresc )si se aseaza din nou in cratita.
Peste ele se adauga branza si sosul alb format dintr-un ou,lapte si iaurt.Se amesteca usor la foc mic pana se omogenizeaza.
Spaghetele tip desert se servesc calde cu zahar.
Pentru spaghete tip aperitiv sau fel principal se procedeaza la fel doar ca se adauga condimente ,branza sarata si cascaval.
Sunt delicioase