Spaghete Cu RoȘii Proaspete (spaghetti Al Pomodoro Fresco)
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Mai simplu de atât nu se poate. Iată o mâncare care nu îngrașă!
Ce îţi trebuie pentru 2 porţii – poza1:
- 400 gr de spaghete
- 4 roșii mari și zemoase
- busuioc proaspăt (am folosit din cultura proprie )
- ardei iute roșu tocat mărunt și marinat în sare (ciușcă)
- sare, usturoi
Plan de lucru:
- decojim roșiile (poza 2)
- punem în blender roșiile, busuiocul și usturoiul (poza 3). Obținem un suc precum în poza 4.
- între timp punem spaghetele în apa fiartă (poza 5). După ce s-au făcut, le scurgem (poza 6)
- punem pe foc sucul de roșii și adăugăm ciușca, plus sare. Lăsăm să clocotească (poza 7)
- poftă bună! (poza 8 )
Timp de preparare: 25 minute
Preţ: 2,5 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)