Spaghete Cu Pui, Broccoli, Conopida, In Sos De Vin
articol scris de Sara Mik blog culoriledinfarfurie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
* 400 gr fileuri de piept de pui
* 300 spaghete tubulare
* 250 g conopida * 250 gr broccoli
* 2 morcovi * 1 ardei rosu * 1 ardei verde
* 100 ml. vin alb * supa de pui
* 1 lg de mustar boabe * ulei de masline
* sare * piper * patrunjel tocat
Mod de preparare:
Pieptul de pui deja fript se taie in bucati potrivite. Pastele se fierb in apa cu sare pentru 8-10 minute. Conopida si broccoli se desfac in buchetele si se pun la fiert in zeama de carne de pui din cub. Se adauga si morcovii. Se fierb andante. Se soteaza ardei taiati felii potrivit de mari, in ulei si unt. Se adauga si carnea, spaghetele, conopida, broccoli si morcovii taiati felii. Se condimenteaza. Se adauga vinul alb, zeama de carne (daca e nevoie), mustarul boabe si se mai lasa la foc domol cateva minute. Se serveste cu patrunjel tocat deasupra.