contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Spaghete Cu Chiftele In Sos Picant

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Prepararea chiftelelor: Intr-un castron se framanta carnea tocata cu oul, cartofi dati pe razatoarea mica, faina, sare si piper. Din compozitia obtinuta se modeleaza chiftele mici, rotunde, care se prajesc in ulei bine incins. Se scot pe un prosop absorbant si se pastreaza calde.
Prepararea sosului: Intr-o tigaie se calesc usturoiul si ceapa tocate, se adauga ardeiul iute tocat marunt si se stinge cu bulion de rosii sau pasta de rosii. Se condimenteaza cu sare, piper, oregano si busuioc si se lasa la fiert, la foc mic, pana cand sosul scade, aprox. 10-15 minute.
Se servesc alaturi de spaghete.



Articol recomandat de liligospodini.blogspot.com