contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Spaghete Cu Carne De Scoici

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
    Cumparasem de un timp niste carne de scoici pe care vroiam sa le fac intr-un fel dar au sfarsit altfel. Si combinatia mea preferata de paste si fructe de mare (doar o parte din fructele de mare) a fost de departe cea mai buna reteta de paste care am preparat-o vreodata. Mi-a placut tare mult cum s-au combinat aroma puternica a scoicilor si delicatetea rosiilor.

Am folosit asa:

paste cat pentru o persoana (eu am folosit spaghete)
1 jumatate cutie rosii cuburi
2 catei de usturoi
1 ceapa foarte mica
un pumn carne de scoici

Am calit ceapa si usturoiul in putin ulei de masline.In acest timp apa pentru paste deja clocotea pentru ca pastele le-am tinut cu un minut mai mult decat scria pe ambalaj (7 min) iar carnea de scoici fiind congelata se face foarte repede.Peste ceapa si usturoi am adaugat carnea de scoici care am calit-o cam 2 minute.Peste toate cele mentionate mai sus am adaugat rosiile.Am lasat sa fiarba 10 minute.
Pastele le-am luat direct din apa in care au fiert si le-am adaugat peste sos.In plus am mai adaugat un polonic din apa pastelor si am mai lasat 2 minute pe foc mestecand continuu.