Sote De Pui Cu Legume Si Ardei Copti
articol scris de Sara Mik blog culoriledinfarfurie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
* 4 pulpe de pui * 2 morcovi * 2-3 cartofi,
* 200g fasole verde * zeama de pui
* 2 catei de usturoi * ghimbir proaspat tocat
* sos de soia * ulei de masline
Într-o tigaie mare sau wok, sotati pulpele de pui in ulei, la foc mare, pana fac o crusta, apoi coborati focul. Puneti sare si piper dupa gust, adaugati zeama de pui si lasati pe foc cat este nevoie.
In aceeasi tigaie, dupa ce scoateti carnea, sotati morcovi tăiati în fasii, cartofi taiati în patru. Adaugati apoi fasolea verde, ghimbirul proaspat tocat şi usturoiul fin tocat. Puneti inapoi pulpele de pui si sos de soia. Mai lasati cateva minute până când lichidul s-a absorbit.
Se serveste impreuna cu ardei copti.