Sos Remoulade
Sursa Sos Remoulade
articol scris de doisiunsfertlamasa.b blog doisiunsfertlamasa.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Absolut deloc greu de făcut. Foarte gustos - pentru gusturile înclinate spre acrișor.
Din:
- 150 gr maioneză ca aici
- 150 gr smântână
- castraveți murați (vedeți mai jos cam câți am folosit eu)
- 1 ou fiert tare
- piper alb
- zeamă de lămâie (eu am pus de la început zeama de la o jumătate de lămâie și a fost cam mult; data viitoare voi pune câte puțin și voi gusta)
- mărar (din păcate eu nu am avut proaspăt și am folosit uscat, la plic; nu e la fel de aromat)
Amestecate bine cu toatele și asta e! L-am lăsat să zacă o oră la rece și apoi l-am folosit la salată.
Sursa: aici.