Sos De Vin Rosu
Sursa Sos de vin rosu
articol scris de Xtina2005 blog gustative.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente pt 10 portii:
200ml vin rosu
3 linguri malai
600ml supa de pui/curcan, din concentrat sau proaspata
2 linguri jeleu de fructe
200ml sos de la friptura de curcan
Preparare (10 min):
1.Amesteca 3 linguri de vin rosu cu malaiul pana obtii o pasta, apoi incorporeaza treptat tot vinul.Incalzeste supa intr-o cratita si adauga amestecul de vin si jeleul de fructe, amesteca pana se ingroasa.
Acopera cratita cu folie de plastic ca sa nu se formeze pelicula deasupra.Pastreaza la frigider pana la 2 zile.Cand servesti, incalzeste-l pana la punctul de fierbere, incorporeaza sosul de la friptura de curcan si toarna-l intr-o sosiera.
V.N.: 35 calorii, 7g carbohidrati, 3 g zahar