Sos De Usturoi Cu Smântână
articol scris de Retetegg blog retetegg.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
By http://retetegg.blogspot.com/
Acesta este sosul de la pastravul de ieri, o bunatate ... neaparat trebuie incercat!
Am folosit:
Acesta este sosul de la pastravul de ieri, o bunatate ... neaparat trebuie incercat!
Am folosit:
- 6-7 catei de usturoi mari, sare, 4 linguri de ulei, 2 linguri suc de lamaie, 100 gr smantana, patrunjel verde.
Am zdrobit usturoiul, l-am amestecat cu sare si ulei pana am obtinut o pasta omogena (procedam ca la maioneza).
Am adaugat sucul de la o jumatate de lamaie, smantana si patrunjelul tocat.
Am amestecat bine si am servit cu pastrav si legume.
Sosul merge de minune si la alte preparate, e usor si tare bun!