contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sos Cu Carne

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga




-pulpe de pui, partea superioara sau inferioara a pulpelor de pui, carne de porc taiata in bucati potrivite-ce aveti (eu am avut o jumatate de pui de tara)
-750 ml suc de rosii
-2 capatani de usturoi
-apa
-mirodenii (piper macinat, foi de dafin, cimbru)
-ulei
-patrunjel

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul, apa si patrunjelul tocat marunt. Se da la cuptor timpul fiind in functie de carnea utilizata. Se completeaza din cand in cand cu apa in functie de cantitatea de sos pe care o vrea fiecare. Se serveste cu piure si muraturi sau vara cu salata de castraveti sau varza.

Articol recomandat de bucatariacameliei.blogspot.com