Soricei Sau Flori De Salcam In Aluat
articol scris de simonaworld blog Simona's World
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Si uite asa postez prima reteta pentru Provocarea "Dulce Romanie"
Ingrediente:
ciorchine de flori de salcam
faina
apa minerala
sare
zahar vanilat
2 oua
Am pregatit un aluat de clatite: am batut putin ouale, am adaugat treptat apa minerala, apoi faina, un praf de sare, zahar vanilat. Am lasat cateva minute sa se odihneasca aluatul.
Intre timp am pregatit florile de salcam, scufundandu-le in apa rece si curata. Am schimbat apa si din nou le-am scufundat. Le-am lasat sa se scurga.
Ciorchinele de salcam le-am trecut prin aluatul de clatite, apoi le-am pus la prajit in ulei incins.
Se prajesc pe ambele parti, apoi se mananca cu pofta!
Se pot pudra si cu zahar, dar mie-mi plac asa simple.
Pofta buna va doresc!