contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Somon Umplut Cu Branza

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

reteta din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

Dragii mei dragi, astazi vorbim despre peste, despre acea carnita roz (cum o alinta Miruna), adica despre somon. Astazi le-am pregatit alor mei niste Somon umplut cu branza. Simplu si foarte bun. Cat de bun? Veti vedea singurei, nu-i asa? Caci sunt sigura ca veti incerca asa deliciosenie. Nici nu trebuie multe ingrediente, nici nu e un preparat greu si e gata in maxim 20-25 minute, cu tot cu timpul necesar prepararii. Putina branza, niscaiva somon, un cimbrisor, hap-hap, gata! s-a dus! Si, daca vrei sa variezi, sa te bucuri si de legume, iti propun un articol care sigur te va ajuta sa faci alegerile corecte si sanatoase : “Cele mai bune legume pentru servirea preparatelor din peste” si bonus, gasesti acolo si o reteta! Deci nu mai sta: Da click!

Somon umplut cu branza

Ingrediente pentru reteta de Somon umplu cu branza

  • 4 fileuri de somon, fara piele
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 4 felii de branza Emental
  • cateva fire de chives
  • cateva fire de marar
  • 1 ramurica de cimbrisor
  • sare
  • piper

Mod de preparare pentru reteta de Somon umplut cu branza

Spala fileurile de somon si usuca-le foarte bine. Apoi, cu ajutorul unui cutit foarte ascutit, taie pe mijlocul fiecarei bucati de somon, exact ca si cum i-ai face un buzunar. Ai grija sa nu tai pana la capat! Presara in fiecare buzunar cate putina sare.  Pune in fiecare buzunar cate o felie de Emental, firele de chives taiate marunt, putin marar si cate o bucatica de cimbrisor. Inchide fileurile de somon si preseaza-le usor. Stropeste fiecare bucata cu sucul de lamaie, presara sare si piper proaspat macinat.

Inveleste in folie de aluminiu fiecare bucata de somon umplut cu branza. Pune-le intr-o tava si lasa-le 15 minute la 200 grade.

Cand sunt gata desfa-le si serveste-le calde!

Pofta buna la Somon umplut cu branza!

Somon umplut cu branza

Acest articol Somon umplut cu branza apartine site-ului Retete culinare din Tara bucatelor - de Alice Ciobanu.