Snitzel Umplut Si Rulat
Sursa SNITZEL UMPLUT SI RULAT
![lauras.leckereien](/images/avatars/nopicture.jpg)
articol scris de lauras.leckereien blog leckereien.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
![Benutzeravatar](http://www.plusboard.de/download/file.php?avatar%3D19312_1297030454.gif)
Eee, nu este nici o febra, este doar coincidenta ca le postez acum una dupa alta.
Dar cu 3 carnivori in casa, este clar ca trebuie sa probez una sau alta reta cu carne si mai ales sa fiu sigura ca place.
Aici si reteta, care s-a dovedit si de aceasta data, a fii foarte buna.
S-a papat tot!
INGREDIENTE pt. ca.6-8 snitzele:
- 6-8 buc de carne pt. schnitzel , la alegere
- 6-8 felii de sunca
- 100g brinza de vaci proaspata
- 50g unt/marg.
- 1/2 legatura de patrunjel sau busuioc - fiecare ce doreste
- 3-4 catei de usturoi
- sare+piper
- 100g cascaval ras sau parmezan - fiecare ce prefera
- 1-2ls faina alba
- 6-8 scobotori
- 6-8 felii de cascaval
- ceva ulei pentru prajit
MOD PREPARARE:
Carnea de snitzel se aplatineaza.
Verdetzurile se toaca marunt.
Untul se mixeaza cu sare+piper se adaoga brinza si totul se omogenizeaza bine, impreuna cu verdeturile,usturoiul trecut prin presa si cascavalul sau parmezanul ras.
Peste fiecare bucata de carne se aseaza o felie de sunca si ceva din umplutura Acestea se ruleaza si fixeaza cu o scobitoare.
Fiecare bucata se trece prin faina si se prajeste in ceva ulei in prealabil bine incins intr-o tigaie, pe toate partile.
Se scot din tigaie intr-un recipient rezistent la temperaturi inalte , si peste se toarna si grasiea din tigaie.
Se aseaza peste fiecare cite-o felie de cascaval si se d-au la cuptorul incins la 200°C pina cind cascavalul s-a topit si a prins gradul de culoare dorit.
Se pot servi cu garnituri din diferite salate, legume sotate, orez, cartofi….fiecare dupa preferinta personala.
![schnitzel rulat1 schnitzel rulat1](https://lh6.ggpht.com/-25lJehHFd7Y/TrjUurabTUI/AAAAAAAAE-U/ikBQllN4nj0/schnitzel%252520rulat1_thumb%25255B4%25255D.jpg?imgmax%3D800)
Va urez spor la preparat si savoare deplina!!!
http://leckereien.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss![](https://blogger.googleusercontent.com/tracker/2555927353473645820-4818324264929470269?l%3Dleckereien.blogspot.com)