Snitzel Din Pulpa De Curcan Dezosata Si Marinata
articol scris de barzuka1 blog epurasha2bb.blog.gustos.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am spalat si dezosat carnea de curcan de pe pulpa, am batut-o cu ciocanul de snitzele si am pregatit marinata intr-un castron nemetalic.
Am pus carnea acolo, se poate pune si intr-o punga inchisa ermetic.Am dat la rece 40 minute.Poate sta si mai mult , e si mai bine.
In acest timp mi-am pregatit garnitura de cartofi cu sos ragu la cuptor .
Apoi am scos carnea ,am dat-o cu sare si piper, am tavalit-o prin faina si am dat-o prin ou si iar prin faina.Am prajit in ulei incins.
Am servit snitzelele alaturi de garnitura de cartofi cu sos ragu la cuptor iar pt.mofturila sotzul meu doar cu bulgari de piure. Snitzelele s-au topit imediat!