Snitzel Din Piept De Pui Marinat In Iaurt
articol scris de barzuka1 blog epurasha2bb.blog.gustos.ro
Micutelor mele le plac la nebunie snitzelele asa ca fac destul de des.Ca sa nu ma plictisesc mereu gasesc cate o metoda noua de a le face.De data asta am ales sa marinez pieptul de pui in iaurt.Ce anume mi-a trebuit este simplu: 1 pahar de iaurt simplu cam de 100 g , 1 piept de pui, sare, piper, 2 oua, 4 graunti de usturoi sau o jumatate de lingurita de praf de usturoi,vreo 10 linguri de faina ca sa avem in ce tavali si desigur ulei pentru prajit.
Am spoalat carena, am taiat felii, le-am, batut usor.Le-am dat prin iaurt si le-am pus intr-un vas cu feliute de usturoi peste si printre ele si desigur cu piper deasupra, tot de la kotanyi din rasnita.Apoi dupa vreo ora de odihnit in iaurtel, le scoatem si le dam prin faina, apoi prin ou batut, apoi iar prin faina si dam si un praf de sare.Prajim in ulei incins, scoatem , scurgem si servim caldute.Mmmmm…papa bun! si copiii fericiti!