Snitele Umplute
articol scris de BucatariaAndreei blog andreea.dorobantu.name
Sursa: Laura Laurentiu si multumesc pentru idee.
Ingrediente: carne pentru snitele, ardei copti, sare, piper, smantana, 2 oua, ulei, smantana grasa sau caimac.
Cum am procedat?
Am batut carnea de snitele si am condimentat-o cu sare, piper si condimente pentru carne de porc. Am lasat-o la rece pana m-am ocupat de ardei.
Eu nu am avut ardei copti, i-am copt pe loc in cuptor.
Am pregatit urmatorul sos pentru vinegreta ardeilor: 3 catei de usturoi, 2 linguri otet, 1 lingurita rasa de sare, 1 lingurita miere, 1 lingurita ulei.
Dupa ce s-au copt ardeii, i-am pus in acel sos pentru 30 de minute,
Am luat fiecare bucata de carne, am uns-o cu smantana si putina maioneza, am pus ardeiul scurs de sos si am rulat bucata de carne.
Laura a explicat mai bine ca mine.
Am pregatit ingredientele pentru prajire: faina, pesmet si 2 oua batute amestecate cu un praf de sare.
Fiecare rulada de carne, am dat-o de 2 ori prin faina, pesmet, oua si am prajit-o in ulei incins pana s-a rumenit pe ambele parti.
Am servit cu orez la cuptor.