Şniţele Din Carne De Porc
articol scris de reteteilustrate blog reteteilustrate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
7-8 felii cotlet de porc, 4 ouă, puţin ulei, 5-6 linguri de făină, sare, boia, piper, condiment Delikat.
Mod de preparare:
Se bat feliile de carne cu un ciocan de bucătărie pentru şniţele.
Se condimentează cu sare, boia şi piper
pe ambele părţi.
Se sparg ouăle într-o farfurie adâncă, se pune o jumătate de linguriţă de condiment Delikat şi
se bat cu o furculiţă.
Într-o tigaie, se pune ulei la încins, la foc mic.
Se trec bucăţile de carne prin făină, pe ambele părţi, şi se scutură de surplusul de făină.
Apoi se trec prin ou, pe ambele părţi. Se scurg de excesul de ou şi se pun în tigaie, la prăjit.
Se lasă să se prăjească pe ambele părţi, până se rumenesc.
Se scot pe o farfurie sau pe un platou pe care se aşază câteva şerveţele pentru a absoarbe excesul de ulei.
Poftă bună!