Snitele De Pui In Aluat De Bere
articol scris de v-retete.blogspot.co blog v-retete.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
1 piept de pui (eu am avut si 2 pulpe + 2 aripioare)
3 oua
1 cutie bere
condimente pt pui
piper, un praf de sare
faina
Mod de preparare:
Ouale se pun intr-un castron si se bat bine.
Se pune bere (depinde de cata carne aveti, eu am pus toata cutia).
Se amesteca bine, apoi se pun condimentele.
Se pune faina si se omogenizeaza pana devine un aluat mai grosut.
Pieptul de pui se taie fasii subtiri.
Se pun in castronul cu aluat.
Si se pun la prajit in ulei incins.
Trebuie sa avem grija ca se fac repede. Tebuie sa se rumeneasca bine pe ambele parti.
Asa am procedat si cu pulpele si aripioarele. Se servesc cu cartofi prajiti si sos de usturoi, cartofi mei erau inca pe foc.
Este un aluat foarte usor de facut si foarte pufos.
Va doresc pofta buna!!!