contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Smoothie De Visine Fara Zahar

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

reteta din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

Cum doamne iarta-ma sa faci smoothie de visine, fimeie? Imi zise el mirat. Pai… smoothie, cum adica cum smoothie? zic eu cu fata mea si mai mirata ca a lui. Pai, va trebui sa ii adauagi o caruta de zahar… complet nesanatos, dupa aia iarasi vei zice ca te ingrasi. Pai, fara zahar!, ma rastesc asa dragalas. Cum fara zahar mai? Da mai, fara zahar, Smoothie de visine fara zahar, o sa vezi tu. De  fapt acum vedeti si voi, caci in acest pahar absolut fermecator, se afla un Smoothie de visine fara zahar, in care am inlocuit zaharul cu indulcitorul de stevie de la Green Sugar si i-am adaugat si un pic de menta, cativa fulgi de ovaz si niste seminte de in. So, dragii mei acest smoothie de visine fara zahar e chiar un mic dejun sanatos, nu-i asa?

Smoothie de visine fara zahar

Ingrediente pentru reteta de Smoothie de visine fara zahar

  • o mana de visine
  • 1 pahar mare de iaurt
  • un strop de apa plata
  • maxim 5 picaturi de indulcitor de stevie (pentru un pahar)
  • cativa fulgi de ovaz
  • seminte de in
  • menta

Smoothie de visine fara zahar

Mod de preparare pentru reteta de Smoothie de visine fara zahar

Cantitatile de mai sus, din lista cu ingrediente, sunt pentru 2 pahare mari, insa voi sunteti liberi sa dublati sau triplati cantitatile, in functie de cate persoane dornice de smoothie sanatos aveti. Am pus cam 5 picaturi de indulcitor de stevie lichid la un pahar, insa, de asemenea voi puteti sa mariti sau sa micsorati numarul de picaturi. Totul e la libera alegere si de asemenea pe langa visine puteti sa suplimentati cu orice alt fel de fructe si puteti inlocui fulgii cu orice alt tip de fulgi sau seminte… totul e la libera voastra alegere. Reteta asta e doar o sugestie, o idee, nu e nimic batut in cuie.

Spalati visinele si curatati-le de codite si samburi. Puneti-le intr-un blender care toaca foarte fin si eficient. Eu folosesc un blender tare fain, un blend-active de la Breville, pe care il ador. Cei care ma cititi sunt sigura ca trebuie sa stiti asta deja. Bun, deci ati pus visinele in blender si adaugati un pic de apa, cam 50 de ml. Blenduiti in cateva reprize scurte. Adaugati iaurtul si blenduiti din nou.

Turnati lichidul obtinut in 2 pahare.

Adaugati, daca vreti, dar eu v-as sfatui, cateva seminte de in, fulgi de ovaz sau de care va plac si cateva picaturi din indulcitorul de stevie lichid de la Green Sugar.

Consumati si bucurati-va de viata!

Smoothie de visine fara zahar Smoothie de visine fara zahar Smoothie de visine fara zahar

Acest articol Smoothie de visine fara zahar apartine site-ului Retete culinare din Tara bucatelor - de Alice Ciobanu.