contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Slabeste Si Mentine-te Cu Gerlinea!

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am acumulat cam multe kilograme in ultimii trei ani, adica de cand detin acest blog.
M-am hotarat  sa slabesc, sa pierd kilogramele in plus si sa ma mentin.
Si numai bine am primit vestea salvatoare de la Echipa de testare BUZZStore, si-anume sa ma alatur Campaniei Gerlinea Romania.
Aveam cont pe www.buzzstore.ro, am completat chestionarul pentru concurs, pe urma m-am regasit pe lista celor 100 de testari acceptati in aceasta campanie.
Am primit un pachet de produse Gerlinea pentru a le incerca, dar si pentru a le studia cu atentie.

Kitul de la Gerlinea contine:
1 cutie Gerlinea Batoane Dietetice Duo-Ciocolata 372g (12 portiix31g)- o combinatie inedita de crema de ciocolata alba, invelita in ciocolata neagra, bogata in proteine, la numai 127kcal/baton. 1 baton=1 gustare.

Am si incercat un baton ca mi-era foame, era dupa-amiaza si nu mancasem nimic...mi-a placut, e foarte bun la gust, dar m-a izbit inca de la prima imbucatura  gustul de lapte praf.

1 cutie Gerlinea Biscuiti Lamaie Vanilie 156g (8 portiix19,5g)-biscuiti cu aroma fina de lamaie sui vanilie, bogati in proteine (20% din aportul energetic) si in vitaminele B1,B2,B6,B9, PP si E, la numai 89 kcal/portie.

I-am incercat si pe acestia si pot sa va spun ca o mare amatoare de biscuiti ca sunt deliciosi!! Gustul de vanilie cu lamaie e destul de puternic.

1 cutie Gerlinea Shake Ciocolata 30g (1 masa)-pudra pentru bautura dietetica, inlocuitor de masa pentru controlul greutatii. Se prepara cu ajutorul unui shaker si 200ml de lapte 0,1%grasime si are numai 200kcal/masa.

Trebuie sa cumpar lapte de 0,1% grasime ca sa-l incerc.
3 sticle de Gerlinea Milkshake 236ml(1 masa), doua de vanilie

si una de ciocolata-bautura dietetica, inlocuitor de masa pentru controlul greutatii, cu continut ridicat de proteine si echilibrata in vitamine si minerale, la numai cca 220kcal/masa.

Maine voi incerca unul din ele.
Toate aceste produse sunt pentru inlocuirea a 4 mese si 4 gustari. Urmand propunerile de meniuri si respectand cu strictete indicatiile nutritionistilor mentionate in brosura, pot scapa in doar cateva zile de cateva kilograme neplacute.
1 coarda pentru exercitii fizice pentru un tonus mai bun.

 Tot de maine ma apuc si de sarituri ;-) O voi folosi din plin pentru a arde extracaloriile si pentru a-mi tonifia musculatura.
10 brosuri si 10 vouchere de reducere pentru prietenele mele din Timisoara. Cine vrea sa se intalneasca cu mine pentru a primi un voucher, o brosura si un baton dietetic Duo-Ciocolata Gerlinea sa-mi lase mesaj privat pe facebook cu numar de telefon.
Cine e cu mine, mana suuuus!!!