contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sirop De Papadie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Papadia este o sursă importantă de potasiu, sodiu, calciu, fosfor şi fier. Este utila in caz de hipertensiune, diabet, dar si in cura de slabire ! Cei care au studiat-o spun ca papadia imbunatateste functiile hepatice si ajuta la vindecarea bolilor de ficat. Este un diuretic puternic, curata sangele si sistemul digestiv, elimina metalele grele din tesuturi si ajuta la dizolvarea pietrelor de la rinichi. De asemenea, trateaza arsurile stomacale si are efect laxative.

Reteta : aici



Anul acesta am recoltat papadia de pe munte J am avut noroc-ul sa fiu acolo tocmai in momentul ei de explozie florala, plina de polen si multa, foarte multa papadie, mare si frumoasa J Am fost pleca-ti de 1Mai la Poiana Marului, o gasca mare Jsapte familii, sa ne distram si normal sa ne relaxam. Asta am si facut de-altfel  Jdar cum pute-am eu oare ? sa nu profit sa-mi strang frumusete si bunatate de papadie ?J si uite asa am inbinat util-ul cu placutul si m-am intors acasa cu cea mai curata si ozonata papadie pe care am preparat-o eu pana acum!
Ps: daca va intereseaza sa achizionati acest produs, ma pute-ti contactat pentru mai multe informatii... aici:   [email protected]
Sa va fie de sanatate !