Sirop De Catina Cu Miere
Sursa Sirop de catina cu miere
articol scris de Daniela blog danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
A iesit un suc gros de catina, ca un nectar, cu o culoare minunata, pe care l-am amestecat cu miere de albine, un borcan de miere (cam 600 de grame ) la tot nectarul. Au iesit 3 borcane de 700 de grame, pe care le-am infiletat si le-am pus la frigider.
Din acest concentrat, se ia cate o lingura si se amesteca cu 250 ml de apa iar rezultatul va fi un suc minunat si gustos, numai bun de baut dimineata.
Hoaspele ramase le-am pus intr-un vas de sticla termorezistent si le-am uscat (dat fiind faptul ca deja fac foc in soba, le-am uscat pe soba dar ele pot fi uscate si in cuptor sau in aparatul de deshidratare). Din aceste hoaspe uscate iese un ceai revigorant minunat la care, daca mai adaugi o feliuta de lamaie, va avea gustul perfect.