contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Shoebox-cutia Cu Cadouri-ediția A 9-a

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Proiectul ShoeBox a luat nastere datorita unor oameni cu suflet mare, apoi cu ajutorul prietenilor lor a devenit cunoscut in toata tara,  ba chiar si din strainatate.
Acest proiect frumos a  crescut datorita voluntarilor  si partenerilor care au reusit sa fie prezenti in aproape toate orasele din tara.
Perioada de colectare a cutiilor este intre 1-15 decembrie 2014, urmand ca intre 16-24 decembrie sa se imparta cadourile  copiilor si dupa ce trec sarbatorile, se va face un raport al campaniei din acest an, asa cum se obisnuieste.
#ShoeBox2014 reprezinta efortul combinat a peste 150 de parteneri de locatii si ajutoarele acestora, o participare masiva a romanilor din tara si diaspora, si nu in ultimul rand bucuria zecilor de mii de copii defavorizati din Romania, care de Craciun vor primi si ei un cadou.
  ShoeBox a ajuns in acest an la editia a noua. La editia a saptea și a opta ne-am implicat si noi, iar acum este a treia oară când participăm :-)
  "In toate campaniile ShoeBox, “Mosul” nu prea are nici o treaba. Aici vorbim cu mandrie si reverenta despre TIMPUL si EFORTURILE depuse de romani cu inima, de orice varsta si provenienta sociala sau etnica, care pun din putinul sau multul lor, pentru cei care nu au. NU e magie, NU e vraja, NU e basm, e REALITATE. Si asa as vrea sa si ramana."spune Valentin Vesa, unul dintre organizatori.
Perioada de colectare a cutiilor se termina marți, 15 decembrie 2015, inclusiv. Grabiti-va, mai sunt șase zile!!

In Timisoara sunt doar 5 locatii anul acesta(anul trecut au fost 9!!):
1. EXIMTUR Iulius Mall
Str. Aristide Demetriade nr. 1, Iulius Mall, 300088 Timisoara
Persoana de contact: Lucian Raducu, Tel: +40 746 123 527
Orar: Luni - Duminica 10.00 - 22.00h
2. Universitatea de Vest din Timișoara, Bulevardul Vasile Pârvan, nr. 4
Persoana de contact: Szogi Daiana
Orar 9:00-16:0h
3. Centrul Crestin Aletheia
str. Iosif Bulbuca nr 15 (zona Calea Buziasului)
pers de contact: Corina Prichici: 0724031591
Orar colectare: L-V 8:00-12:00h
4. Palestra Training – centru educational pentru copii si adulti
Str.Vasile Alecsandri nr.6, ap.9, 300078, TIMISOARA
Persoana de contact: Cristina Radoi, Tel: 0372753553 si 0743211612
Program de lucru: luni – vineri 15:00 – 19:00h.
5. ONG Gao Racing Team Timisoara, pe str. Maresal Constantin Prezan Bl. 77 Ap.1. Persoana de contact: Tirla Sergiu Tel: 0722891716.
Ce puteti pune in cutii:
Se inveleste frumos in hartie de cadouri cutia de pantofi si capacul ei, fiecare separat, apoi pui in cutie tot ce ai pe suflet sa cumperi sau ai prin casa si poti darui. Ai mai jos cateva sugestii:
  • dulciuri (ex.ciocolata, biscuiti, napolitane), dar NU ceva perisabil (ex.banane, portocale, iaurt);
  • articole scolare: caiete de scris, creioane colorate, un ghiozdan, un penar sau orice altceva;
  • jucarii potrivite pentru varsta si sexul copilului;
  • produse de igiena personala: perie si pasta de dinti, sapun, sampon, gel de dus, absorbante (in fiecare an am observat ca fetele aveau mare nevoie de asa ceva);
  • o felicitare de Craciun pe care sa scrii citeva rinduri pentru copilul care va primi cutia de la tine (esti liber sa pui datele tale de contact si sa pastrati legatura si pe viitor);
  • articole de imbracaminte: un fular, caciula, ciorapi grosi, manusi sau orice altceva de acest fel, nou sau purtat dar care sa arate bine, sa nu fie rupt, patat sau deteriorat;
  • poate o lumanare parfumata care sa le aminteasca si lor de mireasma Craciunului, insa fara chibrituri, nu cumva copiii sa faca vreo isprava… Lumanarea nu trebuie sa fie neaparat ceva “fancy”, ci una “folosibila” (multi dintre ei NU au nici macar curent electric);
  • orice alt cadou de care stiti ca s-ar bucura copiii vostri sau de care v-ati fi bucurat voi daca erati in locul lor. 

 • Aflati mai multe detalii aici.


  O  cutie de pantofi  umplută cu o vestă groasă de fâș, căciulă și mănuși, dulciuri, pixuri, creioane, pastă și periuță de dinți, săpun, șervetele umede și altele, pregătită împreuna cu fiul meu, Tudor, va pleca mâine spre un băiat  de 6-7 ani.
 Sper să fie fericit și să îi placă tot ce i-am pregătit ;-)