Shaorma Cu Pui
Sursa Shaorma cu pui
articol scris de dana_mi16 blog midanablog.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
LA MULTI ANI tuturor mamelor, doamnelor, domnisoarelor, un 8 Martie calduros.
Am facut shaorma tot cu o ocazie speciala, mai exact au venit la noi doi prieteni dragi noua, care merita orice reteta ce le place.
Asa ca ne-am pus la gatit si ne-a iesit o shaorma bunicica, spun asta deoarece noua ne place cu carne de porc, dar ....
Ingrediente:
- 10 lipii libaneze;
- 10 cartofi potriviti;
- 1 kg pulpe dezosate (am preferat pulpe deoarece sunt mai suculente si mai gustoase)
- 1 varza mica;
- 3 cepe rosii;
- 8,10 castraveti murati;
- maioneza;
- ketchup picant;
- ulei;
- sare, piper, usturoi granulat, vegeta, boia dulce.
Mod de preparare:
Cartofii se curata, se paie pentru cartofi prajiti si se pun la prajit in ulei.
Cand se scot se condimenteaza cu sare si usturoi granulat.
Carnea se condimenteaza cu sare, piper si vegeta, se prepara la gratar.
Dupa ce este facuta se taie marunt.
Varza se taie si se freaca cu sare.
Castravetii si ceapa se taie rondele se condimenteaza cu piper, vegeta, boia si putin ulei.
Lipiile se aseaza pe masa, se ung cu maioneza, peste se adauga cartofii prajiti, apoi se pune ketcup, carnea, salata de castaveti cu ceapa si la sfarsit varza.
Lipia se impatureste aducand ambele laturi una peste alta, iar partea de jos o intoarcem peste cele doua laturi si se pune in staniol.
Pofta Buna!
Am facut shaorma tot cu o ocazie speciala, mai exact au venit la noi doi prieteni dragi noua, care merita orice reteta ce le place.
Asa ca ne-am pus la gatit si ne-a iesit o shaorma bunicica, spun asta deoarece noua ne place cu carne de porc, dar ....
Ingrediente:
- 10 lipii libaneze;
- 10 cartofi potriviti;
- 1 kg pulpe dezosate (am preferat pulpe deoarece sunt mai suculente si mai gustoase)
- 1 varza mica;
- 3 cepe rosii;
- 8,10 castraveti murati;
- maioneza;
- ketchup picant;
- ulei;
- sare, piper, usturoi granulat, vegeta, boia dulce.
Mod de preparare:
Cartofii se curata, se paie pentru cartofi prajiti si se pun la prajit in ulei.
Cand se scot se condimenteaza cu sare si usturoi granulat.
Carnea se condimenteaza cu sare, piper si vegeta, se prepara la gratar.
Dupa ce este facuta se taie marunt.
Varza se taie si se freaca cu sare.
Castravetii si ceapa se taie rondele se condimenteaza cu piper, vegeta, boia si putin ulei.
Lipiile se aseaza pe masa, se ung cu maioneza, peste se adauga cartofii prajiti, apoi se pune ketcup, carnea, salata de castaveti cu ceapa si la sfarsit varza.
Lipia se impatureste aducand ambele laturi una peste alta, iar partea de jos o intoarcem peste cele doua laturi si se pune in staniol.
Pofta Buna!