contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Shake De Capsuni Si Banane

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Buna ziua, dragii Povestelnicului. N-au trecut nici 5 zile de cand Povestelnicul statea lungit pe fotoliul lui, din casa lui, din orasul lui, din tara lui, sorbind licoarea roza a capsunelor mistuite in aroma de banana combinata cu izul imbietor al unei branzici de vacuta infratita cu un pahar de lapte – toate plamadite gustos de un brav blender electric. Da, n-au trecut, da’ despre aceasta istorie Povestelnicul povesteste doar acum, tinand in mana o Клинское(Klinscoe) si cu alta clampanind pe tastatura Book-ului (care in afara de 4 pereti din casa unde sta Povestelnicul, cu tot cu fotoliu, n-a vazut nimic in viata lui – e, poate un magazinas american, acolo, te miri ce), in Му-Му (Mu-Mu), in Domodedovo, in Moskova ceea a lor. Apoi iaka. Taman in acest moment, s-a gandit el sa va zica si istoria asta, cu tot cu ingrediente.

Ingrediente pentru 4 portii mici, sau 2 portii mari:
100g branza degresata
1 banana
300g capsuni inghetate
250g lapte
3 lingurite de zahar

Iata-le-s:
shake de capsuni

Doamne fereste sa puneti capsuni proaspete! Nici intr-un caz! Daca n-aveti gheata, sau daca n-aveti probleme cu amigdalele. S-au spalat paharele, s-au scos betigasele. (Au mai trecut vreo 7 zile pana s-a apucat gospodarul acestui blog sa continuie scrierile, va dati seama nu mai era in aeroportul moscal.)
S-a dres o ditamai poza vaselor in asteptarea licorii ungatoare de gat si creer.

shake de capsuni

Apoi toate darurile naturii, poposite pe masa Povestelnicului, care curatate de coaja, care spalate au fost puse intr-un vas cilindtric si li s-a facut cunostinta cu laba cea grea si lucioasa a blenderului.
shake de capsuni

Si iata ce a iesit. Intii cel mare, pe urma cel aratator si, in aceasta ordine de idei, pana la urma, mezinul. Cam aceasta a fost ordinea lingerii degetelor care au sters peretii interiori ai paharului golit cu sarguinta si tragere de inima.
shake de capsuni

P.S. Daca scurgerea evenimentelor va provoaca un oarecare discomfort de orientare spatio-temporala, ignorati-l: pricopsiti-va cu fructe si puneti la treaba blenderul. Mai departe – sa aveti pofta!


Articol recomandat de povestigustoase.com