contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Shake Cu Fructe De Padure

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

IMG_4850

Mie imi plac tare mult shakeurile cu fructe, mai ales dimineata la micul dejun. Dar, spre rusinea mea, le fac foarte rar.
De ce? Pai pana scot blenderul/robotul de mana, pana pregatesc vasele, zgomotul (mai ales ca eu ma trezesc prima) si maldarul de vase incomod de spalat pentru o cana de bunatate. Ok, cand tragi linie merita efortul, dar stiti prea bine ca lipsa de timp de multe ori este mai importanta.
De aceea cand am primit aceasta ustensila - Magic Mixer pe numele ei (si care nu arata a cine stie ce inventie complicata) - si mi s-a spus ca o pot folosi de multe ori pentru a inlocui mixerul/blenderul am zis ca asa ceva nu se poate.
Cu mult scepticism l-am probat la un shake de baza cu fructe de padure (congelate!).
IMG_4833

Ingrediente
200 ml lapte de soia
100 gr fructe congelate
1 lingura mare de miere
Ingredientele se pun toate in recipient, se pun cele 3 capace, se insurubeaza bine si se agita.
IMG_4835

Mie nu mi-a venit sa cred ca din cateva miscari fructele congelate s-au spulberat pur si simplu. Am mai agitat putin (mai mult sa dizolv mierea bine) si am turnat shakeurile in pahare.
IMG_4837

Rezultatul tine loc de toate cuvintele :) Si mai ales ca se apropie vara si varietatea de fructe si shakeuri este infinita!
IMG_4842

Pentru mai multe informatii despre produsele Tupperware o puteti contacta pe doamna Mia Lupea la [email protected] sau 0722 433277 / 0740 760303.

 


Articol recomandat de amainbucatarie.blogspot.com