Sfredelusi Cu Rosii Si Busuioc
articol scris de NELA blog undulcearomat.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Sfredelusi cu rosii si busioc
Reteta este luat din revista Libertatea
Ingrediente:
-500 gr paste(fusili)
-5 catei usturoi (eu am pus usturoi verde)
-400 gr rosii
-un dovlecel
-2 linguri ulei masline
-busuioc proaspat(eu am pus uscat)
Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert .
Intr-o tigaie se incinge uleiul de masline.Se pune usturoiul tocat fin si dovlecelul taiat lung , sub forma de taitei.
Se calesc foarte putin cat se sa inmoaie dovlecelul.Se adauga rosiile si se lasa inca 2-4 minute la fiert .Se pun busuiocul si se da dupa foc .
Se toarna sosul peste paste si se mananca calde.
Reteta este luat din revista Libertatea
Ingrediente:
-500 gr paste(fusili)
-5 catei usturoi (eu am pus usturoi verde)
-400 gr rosii
-un dovlecel
-2 linguri ulei masline
-busuioc proaspat(eu am pus uscat)
Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert .
Intr-o tigaie se incinge uleiul de masline.Se pune usturoiul tocat fin si dovlecelul taiat lung , sub forma de taitei.
Se calesc foarte putin cat se sa inmoaie dovlecelul.Se adauga rosiile si se lasa inca 2-4 minute la fiert .Se pun busuiocul si se da dupa foc .
Se toarna sosul peste paste si se mananca calde.