Sfarsit De Iarna Si O Parada
articol scris de Pasiunesiculoare blog Pasiunesiculoare
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Sper ca odata cu minunatele retete prezente in parada sa soseasca mult asteptata primavara.
Nu as fi crezut ca v-a fi o mare provocare mango si cocos-ul, de aceea am dat alternativa retetelor internationale, ei bine nu a fost chiar asa si ma bucur ca mai sunt persoane care imi impartasesc dragostea pentru aceste doua ingrediente.
Dar ce sa ne mai lungim, de ce sa prelungesc asteptarea si sa nu incep prin a prezenta minunatele retete.
Sa incepem cu retetele in ordinea de pe tricou :d:
1. Dorina, Restaurantul de acasa vine si ne prezinta o delicioasa reteta din bucataria urgureasca
Gulas cu galuste "ciupite" (csipetke)
2.Cristina Toth, Diva in bucatarie ne indulceste cu
Madeleine cu nuca de cocos
Tot Cristina, ne mai serveste cu
Prajitura cu brana de vaci si cocos
3. Gabriela Naum, kitchen open 24h/day , la ceas de seara ne serveste cu un delicios
Cotlet de porc cu sos aromat de afine
Gabriela nu ne lasa fara desert, asa ca ne serveste cu
Batoane cu crema de mango si cocos
4.Liliana Alionte, lillyinthekitchen, vine si ne serveste cu delicioase
Triunghiuri cu cocos
5.Cornelia, Delicatesa Culinara , soseste si ea si ne incanta pe rand cu retete dulci si aromate,dar si picante
Moelleux au chocolat
Tot de la Cornelia am primit si o reteta din bucataria tailandeza
Porc in sos dulce-acrisor
Dupa bucataria tailandeza, tot de la Cornelia primim o reteta din bucataria chinezeasca
Paste de orez cu mazare si somon
Pui in stil indian
Pui in crusta de orez cu sos de lamaie
6.Irina, Bucatria Irinei, ne indulceste si ea cu prajitura minunata cu nuca de cocos
Prajitura cu nuca de cocos
7.Andra,Menta si rosmarin, ne incanta papilele cu o reteta din bucataria arabeasca
Mejadra
8.Miriam, Adventures in Flavorland ne incanta cu o delicioasa reteta de vita coreana cu taitei de orez
Bulgogi
10.Dana Burlacu Visternicu, Prajituri si alte dulciuri , isi face aparitia cu un super hranitor
Smoothie cu mango
11.Dohotariu-Avram Alina, Alina Avram Dohotariu' s Blog, soseste si ea cu o reteta italiana de
Frittata cu pancetta cascaval si rosii
12.Liana si Laura, Transylvanian Kitchen, ne servesc trei retete din bucataria internationala
Clătite chinezești cu chili, românizate
Tocană irlandeză de vită, cu bere. O tocană simplă și gustoasă, potrivită pentru o zi friguroasă de Februarie.
Plăcintă de pește traditional englezeasca
13.Daciana Sarbu, Bucataria cu mirodenii, ne-a pregatit un delicios
Smoothie de mango cu lapte de cocos si seminte chia
14. Bogdan Alina, Dulciuri si nu numai, desi noua in lumea blogosferei culinaraa ne indulceaste cu o minunata
Prajitura cu nuca de cocos
15.Roxana Lazăr, Rookie Food, desi sosita pe final nu e ultima si nu numai,dar ne incanta vizual si sunt sigura si gustul e divin,cu
Tort cu mousse de cocos si mango si blat de pandispan
16. Paula Gafitescu, Enjoy dessert nu putea decat sa ne prezinte un desert minunat asa cum ne-a invatat deja si mai exact
Tort cu cocos si mango curd
17.Mihaela Dascalu, De prin lume adunate , initiatoarea acestui minunat proiect ne-a pregatit si ea ceva minunat
Mini tarte cu nuca de cocos si curd de mango
http://mihaelapd.blogspot.com/2013/02/bomboane-brigadeiros-cu-nuca-de-cocos.html
18.La final sosesc si eu, ca ar fi fost chiar rusinos sa nu fac ceva ce tocmai eu am propus.
Supa de mago cu cocos
Multumesc tuturor ca si-au facut putin timp sa ne incante cu asa retete minuate.Multumesc Mihaelei ca mi-a dat ocazia sa gazduiesc acest minunat proiect datorita caruia am cunoscut bloguri si persoane noi.
Imi cer scuze ca am aparut asa tarziu,dar am avut erori tehnice si inca mai am(ultimile retete nu au inca poze ca nu se mai incarca), dar incerc sa le remediez cat mai rapid.
Daca sunt persoane care mi-au trimis si nu se regasesc pe lista, sau au uitat sa-mi trimita datele, puteti sa-mi scrieti si remediez problema.
Si acum odata cu venirea primaverii predau stafeta Paulei de la Enjoy Desert gazda noastra din luna Martie.
Va urez tuturor o primavara minunata si multumesc inca odata de participare.