Scrumbie La Gratar
Sursa Scrumbie la gratar
articol scris de diamond blog diamondlovescuisine.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pozele de prezentare:
close-up
Ingrediente:
scrumbie
sare
lamaie
rozmarin
foarte putin tarhon si salvie- sunt plante f aromate si se pun in cantitati mici
pestii se curata de solzi, mate si urechi! se spala bine, bine...
se cresteaza cu cutitul, apoi se sareaza si se dau la frigider... cateva ore...
carnea se va intari numai bine...
se pun pe gratarul incins... se fac destul de repede... aveti grija sa nu se arda...
cand se auresc, sunt numai buni de mancat!
se presara ierburile aromate deasupra... si se stropesc din belsug cu suc de lamaie...sau puteti alege mujdeiul de usturoi in loc...
nu mancati fara lamaie sau fara usturoi ca sa nu vi se faca greata!
yummy!
Pofta mare!