Scrambled Tofu Cu Loboda & Usturoi Verde

articol scris de Delicioasa blog delicioasa.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Happy Vegan Wednesday! M-am hotarat! Miercuri si vineri suntem vegani… E un inceput


1 cutie tofu (de aceasta data am folosit tofu cu marar)
2 fire de usturoi verde, taiat marunt
0 mana de loboda, taiata marunt
1 lg ulei de masline
frunzulitele a 2-3 fire de leustean, taiate marunt
Zdrobim tofu cu furculita. Punem uleiul la incins in tigaie, calim putin usturoiul verde, adaugam tofu si loboda, amestecam pana tofu este cald si prinde o culoare usor roz.
Presaram cu piper proaspat macinat si leustean verde. Simplu, sanatos, delicios. Pofta buna!delicioasa.com
Related posts:
- Risotto de grau cu loboda si usturoi verde
- Mic dejun de primavara: alb, verde, rosu
- Ciorba de loboda, stevie, salata si spanac
- Salata de tofu cu susan, spanac si sos de soia