contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Scordolea Cu Peste Afumat

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 



Ingrediente:

  • 500 g cartofi,
  • 1 buc peste afumat (macrou ~ 200 g),
  • 200 g nuci,
  • 100 ml ulei,
  • 5-6 catei usturoi,
  • sare,
  • piper.


Mod de preparare:

Cartofii se fierb in apa cu sare, dupa care se curata de coaja si se dau pe razatoarea mica.
Pestele se curata de oase si pielita si se toaca marunt.
Nucile se macina.
Usturoiul se curata si se piseaza.
Intr-un castron punem nucile, le stopim cu 2 lingurite de apa rece si le frecam cu o lingura de lemn.
Adaugam apoi uleiul cate putin, pana se termina, amestecand incontinuu ca la maioneza.
Adaugam usturoiul, cartofii si pestele, amestecand bine dupa fiecare ingredient.
Condimentam cu sare si piper.
Servim ca aperitiv cu paine prajita.
Bon appetit!


Articol recomandat de micky-mihaela.blogspot.com