Scoici Prefierte La Tigaie
articol scris de svladu blog vladubucataru.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Tot aveam curiozitatea sa fac si eu niste midii la tigaie, din acelea faine asa ca la Paris.
La momentul cand am cautat in Carrefour nu am gasit, iar intamplator la Selgros am gasit niste midii, deja prefierte. Sa nu ma mai chinui eu cu curatatul calcarului, verificare care sunt inchise care sunt deschise si m-am decis sa cumpar.
Le spune Midii Pasteurizate :
Am zis ca pentru prima data sa incerc cu acestea, ca nu am ce gresi prea tare.
Le-am preparat pe baza de sos de vin alb.
Am pregatit ceapa verde, rosii, usturoi si putin ghimbir si le-am tras la tigaie in ulei de masline :
Am adaugat apoi un pahar de vin si apoi scoicile. Imediat dupa ce am adaugat scoicile am pus capacul, ca ele sa fiarba in aburii de vin:
Dupa 5 minute se pot servi. Au fost interesante! Ca la Paris !