contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sarmalute In Foi De Vita

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

INGREDIENTE:

500 carne de porc
500 g carne de pui
50 g orez
1 felie mica de paine muiata in apa
1 ceapa mare
marar sau patrunjel
1 varf de cimbru
sare
piper
500 -600 g foi de vita
6 -8 linguri suc de rosii
4 linguri vin alb
smantana pentru servit

PREPARARE:

Frunzele de vita le spalam in mai multe ape si le oparim in apa clocotita cu sare. Le lasam sa se raceasca. Aici am folosit frunzele pe care le-am oparit si apoi congelat. Intre timp tocam carnea, ceapa tocata si calita, painea muiata si apoi amestecam cu orezul, patrunjelul tocat si condimentele.

Cu aceasta compozitie rulam sarmalele si le punem in oala.

Punem apa astfel incat sa fie acoperite si le fierbem 20 de minute. Adaugam sucul de rosii si vinul, completam cu apa si le mai dam la cuptor pentru 40 de minute la 200°C. Pofta buna!

Share on FacebookShare on Facebook


Articol recomandat de divainbucatarie.ro