contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sarmale Simple

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Bine, in poze e varianta full option, sigur ca nu e vreo reteta pe care sa nu o stiti deja, e sedinta foto cu sarmale.

Ma rog, sarmaloaie, cald, lene mare.

Slide1

Faza e ca din dor de un drag prieten la care ma voi gandi toata viata mea banala cand vine vorba de mamaliga si pizza, am facut intai mamaliga (evident, s-a racit pana la finalizarea sarmaloaielor). Si am gasit si braanzici din alea de la firma de la care nu cumpar nimic niciodata daca nu e la jumatate de pret, deci pana s-au facut sarmalele cum am vrut eu, molcom, am degustat, fratiorul meu, sa fie pe sufletul tau.

Slide2

Despre sarmale, cu rusine marturisesc, nu le-am mai facut cat dopul de Feteasca, ci cat pumnul, pentru ca, lene. Compozitia, mai rusine imi e, nici ceapa nu am avut chef sa toc, am pus fulgi, in rest, banal, boia iute, sare, piper, grasime, blabla, stiti si voi cum se fac, daca vreti gramaje, e netul plin.

Slide3

No bun, intai am degustat dupa vreo patru ore.

Slide4

Faza e ca m-a mancat sa fac poze la lumina, am pregatit blidul si am ochit bancile din parc ale primarelui.

Slide5

A, ca erau niste domni care nu stiu ce carau la bloc acolo si se uitau la mine ca la masini straine cand am scos blidul si l-am pozat, nu se pune, nici nu am mai stat sa aranjez ca lumea, am tras poze si am fugit, daca a pus primarele banci colorate, pai sa nu profit, ce sarmaua mea?

Slide6

Portia finala e garnisita cu singurul ardei iute din geam, smantana de 30% si niste extra bacon, sa fie vegan.

sarmale

A, daca sunt bune, da, ca orice sarma (ma rog, aproape, am nimerit de vreo doua ori si naspa, dar sarmalele in general sunt bune si foarte bune).

rororo