Sarmale Si Ardei Umpluti
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Nu am ce mare reteta sa va arat, singura chestie mai cu mot e ca am pus in compozitia de sarmale si carne din carnat (nu toata, da?) si slana afumata tocata cu ceapa, au iesit minunate, picante. Si mi-a iesit si multa umplutura asa ca am pus si doi ardei care zaceau pe acolo sa fiarba intre sarmale.
Mi-au iesit 51 de sarmale.
26 erau asa:
Si 25 duble. De ce va spun asta? Ca am un pitic cu numaratoarea si acum nu stiu de fapt, mi-au iesit de fapt 76 de sarmale mici sau 38 de sarmale mari? Nu am poze artistice, doar in caserola.
V-am mai zis ca cea mai buna inventie a omenirii e carnatul? Iaca, unul ordinar de la Cris Tim plus unul crud uscat misto de la piata.
Si doi ramasi de la varzburger (am tot vrut sa fa diverse cu ei dar nu am mai apucat, asa ca i-am executat rapid. cu pita).
Decadent as zice, nu am chef de scris in rest, mi-am pierdut ideile pe drum.
rororo