contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sarmale In Foi De Varza Murata

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Un deliciu! Atat pot spune despre sarmalutele in foi de varza murata.
Ingrediente:
- 500 gr. carne tocata porc;
- 1 ceapa;
- un morcov;
- 2 linguri bulion;
- 1 lingurita de sare.
Se taie ceapa marunt si se da morcovul pe razatoare. Se amesteca toate ingredientele (carne, ceapa, sare, bulion, morcov) pana la omogenizare.
Cele mai frumoase foi de varza murata vor imbraca compozitia din carne. Restul se toaca marunt si se pune pe fundul ceaunului si deasupra sarmalelor. 2 linguri de bulion se dilueaza cu apa si se pune peste sarmale, cat sa acopere golurile de aer din ceaun. Se lasa sa fiarba la foc mic aproximativ 1 ora, dupa care se introduce ceaunul la cuptor pentru 15-20 minute, ca varza de deasupra sa se rumeneasca.
Nu-i asa ca v-am facut pofta? :)