Sarmale Cu Ciuperci
articol scris de Acasasanatate blog sanatatea vine acasa
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Sarmale cu ciuperci
Ingrediente: ½ de kilogram de ciuperci champignon, 4 morcovi medii, 4 cepe aurii, medii, 1 litru de suc de rosii pregatit in casa, putin ulei vegetal, cateva frunze de varza murata si 1 cana cu orez.
Se spune putin ulei vegetal intr-o tigaie incinsa, se adauga legumele, se inabusa, se adauga orezul, apoi sucul de rosii, se pune capacul si se lasa sa se inabuse, dar nu prea mult. Se ia compozitia si se impacheteaza sarmalutele.
Se pun apoi intr-o oala, se adauga restul de suc de rosii, jumatate de litru, apoi se lasa pe foc, cu capac, si se asteapta pana ce frunzele verzei devin moi.
http://sanatate-acasa.net