contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sarlota Cu Mere

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Duminica nu a trecut in zadar pentru ca am reusit cu nepotica Olguta sa facem o Sarlota cu mere ( pandispan ) !
Ceva simplu si rapid la indamana copiilor :) facem primii pasi mici, dar siguri in bucatarie, planifica sa mearga la o plimbare cu bunicul, dar la intrebarea ce vrei sa faci, mergi cu bunelul la plimbare sau vrei sa facem impreuna o prajitura cu mere ? raspunsul a fost fulgerator de rapid ;))


Ingrediente:
4 oua
100 gr. faina
150 gr. zahar
1 plic zahar vanilat
3 mere mijlocii curatate de coaja si taiate felii
zahar pudra vanilat de la Dr. Oetker pentru pudrat prajitura
Mod de preparare:
Mixam ouale cu zaharul si zaharul vanilat 10 minute, se vor albi ca o crema.

Cernem faina in bolul cu ouale in 3 reprize si o amestecam de fiecare data cu un tel de de jos in sus pana o incorporam ( aceasta operatie se face cu atentie sa nu pierdem aerul din oua, dar cu miscari destul de sigure, cate o miscare pe secunda as zice :)) ).

Turnam jumatate din compozitie  intr-o tava unsa cu unt si infainata  in prealabil, aranjam feliutele de mere si turnam aluatul ramas.


Coacem la temperatura de 180 de grade C 35 de minute, ornam prajitura cu zahar pudra.
Pofta buna !