contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sare şi Piper Cu Cartofei Rotofei

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Poate nu ştiţi, pe 24 ianuarie Povestelnicul a fost încă o dată la “Sare şi Piper”.
Nata, Andrei şi Sârghi s-au gândit că n-ar strica. N-a stricat deloc. Azi nu vă voi povesti nici o reţetă, pentru că reţeta pe care am gătit-o la ei o să urmeze în alt post. Vă voi povesti despre gaşca care s-a adunat în acea zi acolo.

În primul rând l-am descoperit pe un om ale cărui mâini fac nişte lucruri nemaipomenite în ale carving-ului.
povestelnicul la sare si piper

povestelnicul la sare si piper

povestelnicul la sare si piper

Maestrul Valeriu Ciocanu.
povestelnicul la sare si piper

Pe Sârghi (alias Cibo) nu l-am descoperit pentru că l-am descoperit mult mai demult, în clasa a zecea, când stăteam la liecul teoretic nr.2 zis şi “Gaudeamus”, faţă în faţă, şi polemizam în cadrul unei dezbateri despre plusurile şi minusurile programelor de sponsorizare ale lui George Soros.
povestelnicul la sare si piper

Pe Gabriela, care a stat jumătate de emisiune lângă masa bucătarilor şi a tot înfulecat până s-a terminat emisiunea.
povestelnicul la sare si piper

Privirile celor douăzeci de copii veniţi de la o şcoală-internat.
povestelnicul la sare si piper

Toate acestea le-am perceput pe auto-pilot. Bănuiesc c-am scăpat multe momente, dar nu am ce face. Eram prea concentrat ca să fiu atent la ceea ce se petrecea în jur – aşa se întâmplă când nu prea eşti din TV. Evident, că cel mai bine mi s-a întipărit reţeta, asupra căreia am stat aproape 2 ore.

Data viitoare am să v-o povestesc.
povestelnicul la sare si piper


Articol recomandat de povestigustoase.com