Sarbatatori Pascale 2010 In Imagini
articol scris de Danelutza blog danielaincucina.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Asa cum v-am obisnuit si de aceasta data, va prezint prinzul nostru din ziua de Paste.
Nu am facut ce mi-am propus, asta pentru ca am lasat totul pentru ajunul pastelui, iar cu o durere groaznica de cap si dinti, adica cu jumatate de cap care nu functiona la capatiatea normala si cu Isabella cu febra aproape 40, m-am chinuit cum am putut si pina la urma a iesit ceva. De fapt, nici pozele nu am fost in stare sa le fac prea bine...
Cam asa arata iepurasul nostru bolnavior.
Aperitive
sunca presata, prosciutto crudo (pulpa de porc cruda, dar preparata intr-un mod de-ti bine sa tot maninci), salam din carne de vita uscata, cascaval afumat, brinza de oaie, mozzarelle mici si masline
salata boeuf
masline conservate
rosii uscate conservate in ulei
carciofi conservati
Primul fel: lasagna cu ragu
o poza facuta repede si nu prea reusita
Felul doi:
friptura de miel cu cartofi noi
Dulciuri:
cozonac
pufos si care a crescut ca nebunul
si colomba, asta e cumparata ca nu am avut forma sa fac acasa...
oua vopsite, care ar fi trebuit sa fie rosii, dar nu stiu ce au avut cojile de ceapa ca nu s-au colorat, asa ca am improvizat repede cu niste vopsea nu prea naturala
papusele cu ou, in loc de piine, in astea am pus ouale colorate natural, adica doar un pic cu coaja de la ceapa...
Va doresc sarbatori luminate cu pace, bunastare si mai ales sanatate, ceea ce ne doresc si noua, ca trei nopti de febra, imi ajung...