Saratele Picante
Sursa Saratele picante
articol scris de lia blog floare-floare.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Minunate langa un pahar
de vin sau bere !
Ingrediente:
Aluat:
700g
faina
350g
untura
100g
margarina
1
lingura boia iute
1
lingurita sare
350g
branza dulce de vaci
200g
telemea
1
lingura seminte susan
100g
fulgi de porumb
2
oua
Deasupra:
100g
cascaval ras
1 lingura seminte susan
Mod de preparare:
Punem
intr-un vas incapator, faina, untul si margarina la temperature camerei,
adaugam sarea si piperul, branza dulce, telemeaua data pe razatoare, semintele
de susan, fulgii de porumb, pe care i-am zdrobit in prealabil si cele doua oua.
Framantam un aluat bine legat din toate ingredientele, pe care-l dam la rece
pentru 60 minute (cel putin).
Impartim
aluatul 3-4 bucati, luam cate o bucata de la rece, o intindem pe planseta, cu
ajutorul sucitorului si taiem in forme. Presaram deasupra cascaval sau seminte
de susan, le asezam in tavi tapetate si le dam la cuptorul dinainte incalzit
pentru 20-25 minute.
Se pot servi imediat.
Pofta buna!