contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Saratele Cu Casvaval Si Susan

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



De data aceasta ne-a a jutat si Viola sa facem saratele. I-am explicat, ca nu-i bine sa guste din aluatul necopt, ceea ce a si inteles. Insa a mancat cu manuta din cascavalul ras :-)))). Bucuria ei a fost si mai mare, cand si-a dat seama ca noi punem cascavalul pe aluat. "Va ajut, va ajut" striga si deja a pus un pumn de cascaval in tava :-)))). Era extrem de fericita ca ne ajuta :-)))).
Reteta este foarte simpla:
Am pus 22.5g de drojdie la dospit. Intre timp am maruntit bine 1 kg de faina cu 8 lingurite mici de sare si 2 margarine Rama. Am adaugat si drojdia, 3 oua si smantana cat sa nu se lipeasca aluatul de mana. Am acoperit si am pus la un loc cald pentru 20 de minute. Am intins aluatul si l-am taiat. Am uns cu ou batut si am presarat pe o parte cascaval si susan, iar pe cealalta parte cascaval si chimen.

Foarte repede i-am copt. De la punerea drojdiei la dospit pana la coacerea ultimei tavi (ne-au iesit4.5 tavi) au decurs numai 2 ore.



Articol recomandat de prajiturireka.blogspot.com