Saratele Cu Branza Si Cascaval
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Haplea a gatit ceva de rontzait.
Ce iti trebuie (poza 1)
Pt aluat:
- 200 gr. faina
- 200 gr unt
- 250 gr branza
- 1 ou
- 100gr cascaval
Plan de lucru:
- branza faramitata se omogenizeaza cu oul si untul (poza 2), apoi se adauga faina. Obtinem un aluat precum cea din poza 3, pe care il lasam la frigider aproximativ 40 minute.
- intindem apoi coca intr-o foaie de aproxmativ 5mm (poza 4). Ungem coca un unt si presaram cascavalul razuit (poza 5). Taiem fasii, punem in tava de cuptor tapetata cu foaia de copt (poza 6). Lasam la cuptorul incis in prealabil pana se rumenesc, aproximativ 20 minute.
- rontzaiala placuta! (poza 7)
Timp de preparare: 40 minute (fara timpul cat sta la frigider)
Pret: 8 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
Filed under: C1. Patiserie