contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Saratele A La Maya

articol scris de cegatesc blog cegatesc.eu

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Proces tehnologic:

  0.Se amesteca toate ingredientele - mai putin cele pentru decorat  si faina, cu mana sau la robot. Adaugam apoi faina in ploaie, usor, continuand sa amestecam pana se obtine un aluat bine legat. Despre gust, eu le-am facut pentru pitic, deci nu am exagerat cu piperul (am pus o lingurita cu varf) si nici cu sarea. Ideale sunt mai picante, cu gust pronuntat. Se acopera cu folie si se da la rece pentru 1 ora

 

 

1. Pe o suprafata data cu faina se intinde aluatul in foi de 3 mm

2. Se pune foaia de aluat in tava (foaia trebuie sa fie mai mica decat tava), se unge cu ou, se presara cascaval+seminte si se taie patratele, pe care le rasfiram un pic in tava

 

 

3.  Se da la cuptor pentru 30 de minute la 180 de grade

4. Intr-o alta varianta am facut din acelasi aluat inimioare, pe care le-am taiat si asezat una cate una in tava. Si ele au urmat acelasi tratament: ou+seminte, si la cuptor cu ele

 

 

5. Se mananca cu bere, iaurt sau ca atare

 

 

 

 

 

Reteta recomandata de www.cegatesc.eu